مدیرکل اقتصاد و دارایی استان سمنان گفت: سامانه پایش کسبوکار “دادور” در ۸۰ دستگاه اجرایی استان سمنان راهاندازی شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، امیر خلیلی خواه در جلسه هماهنگی کمیته پاسخگویی مرکز ملی پایش کسبوکار اظهار داشت: استان سمنان بهعنوان پایلوت در کشور برای راهاندازی سامانه دادور در نظر گرفتهشده است.
وی با بیان اینکه این سامانه گامی مؤثر در راستای جذب سرمایهگذاران بخش خصوصی به پروژههای اقتصادی و عمرانی کشور است اذعان کرد: طرح پایش کسبوکار بهصورت آزمایشی در استان سمنان اجرا میشود و این طرح نقش ویژهای در حوزه اقتصاد و اشتغال استان سمنان ایفا میکند.
مدیرکل اقتصاد و دارایی استان سمنان با بیان اینکه اجرای آزمایشی این سامانه در سفر چهارم وزیر وقت اقتصاد به استان سمنان مصوب شد افزود: تاکنون بالغبر ۸۰ دستگاه اجرایی سامانه دادور را بهصورت آزمایشی راهاندازی کردند.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر دسترسی برای ۹۰ دستگاه تعریفشده است خاطرنشان کرد: ۶۲ شکایت بهصورت آزمایشی به دستگاهها برای پیگیری ارسالشده که این مسئله اقدامی برای راهاندازی و عملیاتی سازی سامانه دادور است.
خلیلی خواه مشارکت بخش خصوصی را در سرمایهگذاریهای اقتصادی یکی از رویکردهای مهم دولت برشمرد و گفت: دولت همواره در تلاش است که تکیهبر منابع نفتی را به حداقل برسانند و برای انجام امور اقتصادی از ظرفیت سرمایهگذاران بخش خصوصی استفاده کند.
وی یادآور شد: در سالهای گذشته ایران در شاخص سرمایهگذاری و بهبود فضای کسبوکار در رتبه ۱۵۲ نسبت به سایر کشورهای جهان قرار داشت و این در حالی است که اکنون رتبه ایران به ۱۲۰ رسیده است.
مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان سمنان بهبود فضای کسبوکار دانست و تصریح کرد: تحقق اهداف دولت در این بخش سبب ارتقاء سطح اقتصاد کشور و رونق بازار میشود.