سمنان- معاون سیاسی استاندار سمنان بابیان اینکه باید از همه ظرفیت موکبهای اربعین در امدادرسانی به سیلزدگان استفاده شود، گفت: موکبهای استان برای کمک به سیلزدگان در لرستان برپا میشود.
به گزارش خبرنگار مهر، حبیبالله خجسته پور عصر شنبه در جلسه هماهنگی موکبهای اربعین استان سمنان بهمنظور خدماترسانی به مناطق سیلزده کشور به میزبانی سالن دارالمرحمه استانداری ضمن بیان اینکه تلاش فرمانداران در مدیریت بحران طی ایام نوروز شایسته تقدیر است، ابراز داشت: لرستان در شرایط فعلی نیاز اصلی و اساسی به امدادرسانی و کمک دارد و باید تمام امکانات و تجهیزات خود را به کمکرسانی به این منطقه معطوف کرد.
وی بابیان اینکه تهیه و توزیع غذا از موکبهای اربعین در مناطق سیلزده مورد انتظار است، اضافه کرد: لازم است تا خادمان این موکبها از ورود به دیگر حوزههای امدادرسانی، بهصورت جدی پرهیز کنند.
لزوم تقویت امکانات موکبها از سوی فرمانداران
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان بابیان اینکه بخشی از محمولههای امدادی به استان لرستان اعزامشده است، ابراز داشت: ماشینآلات و تجهیزات راهسازی، راهداری و زیرساختی تحت نظر مدیریت بحران استانداری سمنان، در اختیار بسیج سازندگی استان در مناطق سیلزده جهت امدادرسانی قرار خواهد گرفت.
خجسته پور در ادامه تصریح کرد: میکوشیم تا با هماهنگی استانداری و مدیریت بحران لرستان، منطقهای ویژه را برای امدادرسانی و ارائه خدمات به سیلزدگان برای استان سمنان تعیین کنیم تا با معطوف کردن تجهیزات و امکانات، بهترین خدمات ممکن ارائه شود.
وی ضمن بیان اینکه موکبها و اقداماتی که در مناطق سیلزده شمال کشور در حال امدادرسانی هستند، میبایست تقویتشده و به کار خود ادامه دهند، اضافه کرد: فرمانداران میبایست آمادگی خود را برای ارائه خدمات و امکانات امدادرسانی سایر مناطق سیلزده در صورت نیاز، حفظ و تقویت کنند.
در امداد رسانی تداخل وظایف نشود
مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری سمنان نیز در این نشست بابیان اینکه باید از تمام ظرفیتهای موکبهای اربعین در امدادرسانی به سیلزدگان استفاده شود، ابراز داشت: از بدو بحران در استان گلستان موکب اربعین گرمسار به این منطقه اعزام و در حال ارائه خدمات است.
حسن اسلامی راد ضمن بیان اینکه از روز گذشته موکب داران استان تأکید دارند که در بحث خدماترسانی به سیلزدگان، حضور فعال داشته باشند، ابراز داشت: جمعآوری کمکهای مردمی باید در قالب یک اقدام متمرکز صورت گیرد تا تمامی امکانات و تجهیزات موردنیاز و مواد اولیه همانند اربعین، از آغاز بارگیری شود.
وی بابیان اینکه در خدمترسانی وامداد رسانی به مردم و آسیب دیدگان مناطق سیلزده، بههیچعنوان نباید تداخل وظایف صورت گیرد، اضافه کرد: در شهرستانها میبایست محوریت خدماترسانی با یک موکب برنامهریزی شود و تمامی امکانات و تجهیزات موکبهای دیگر در خدمت این موکب محور باشند.
شاهرود آماده برپایی موکب
معاون استاندار و فرماندار شاهرود نیز در این نشست بابیان اینکه برای امدادرسانی به سیلزدگان میبایست در درجه اول، نیازسنجی و مهمترین ملزومات مردم مناطق سیلزده احصا شود، ابراز داشت: یکی از نیازهای اساسی منطقه لرستان، امکانات و تجهیزات دارویی محسوب میشود و در برخی مناطق امدادرسانی صرفاً بهصورت هوایی امکانپذیر است.
محمد کرم محمدی بابیان اینکه لرستان در هشت سال دفاع مقدس ازجمله استانهایی بود که بیشترین خدمات را به کشور ارائه داد، تصریح کرد: میبایست قرارگاهی برای موکبهای استان سمنان در لرستان مشخص شود تا خدماترسانی با انسجام بیشتری به انجام رسد.
وی اضافه کرد: بیش از دو هفته است که از شاهرود و بهصورت خودجوش روزانه چندین هزار قرص نان و دیگر ملزومات به استان گلستان ارسالشده است و این بار نیز این آمادگی وجود دارد تا اقلام موردنیاز از سوی موکب داران این شهرستان تهیه شود.
برپایی چادرهای جمعآوری کمک در سمنان
فرماندار سمنان نیز در این نشست بابیان اینکه موکب داران در انتظار اعلام نیاز استانهای سیلزده بهمنظور خدماترسانی هستند، ابراز داشت: کمکهای مردم سمنان در قالب انبوهی از امکانات و اقلام موردنیاز سیلزدگان جمعآوری و آماده اعزام است.
سید عباس دانایی بابیان اینکه موکبهای مرکز استان بهمنظور حضور در مناطق سیلزده آمادگی کامل دارند، اضافه کرد: با هماهنگی شهرداری و بسیج مستضعفان، چادرهایی در سطح شهر سمنان ایجاد و اقدامات مربوط به جمعآوری کمکهای مردمی را به انجام خواهد رسید
علیاصغر مجد فرماندار دامغان هم در این نشست بابیان اینکه اطمینان دارم که مردم خیر این شهرستان در زمینه کمک به سیلزدگان از هیچ کوششی دریغ نخواهند کرد، ابراز داشت: اعضای موکبهای اربعین در این شهرستان از تجارب بسیار ارزشمندی برخوردار بوده و هر زمان که نیاز به خدمات این عزیزان باشد، این آمادگی بهصورت ۱۰۰ درصد با بسیج تمامی امکانات وجود دارد.
موکبهای اربعین برخوردار از تجارب خوب
علی مؤیدی زاده فرماندار سرخه نیز در این نشست بابیان اینکه حجم اتفاقات و میزان دقیق خسارات و فاجعه سیل در لرستان هنوز هم در ابهام است، تصریح کرد: موکب شهرستان سرخه آمادگی دارد تا برای خدماترسانی به مردم سیلزده به این مناطق اعزام شود و بهعنوان پیشنهاد کارمندان ادارات میتوانند در صورت علاقهمندی شخصی، یک روز از حقوق خود را در خصوص کمک به سیلزدگان اختصاص دهند.
داریوش طاهری فرماندار گرمسار هم در این نشست بابیان اینکه ستاد اربعین این شهرستان همزمان باسیل گلستان فعال و کمکهای مردمی به استان گلستان اعزام شد، افزود: آمادگی توزیع یک وعدهغذای گرم در یک بازه زمانی ده تا پانزدهروزه در مناطق سیلزده وجود دارد.
حسن ارگی فرماندار شهرستان مهدیشهر هم در این نشست بابیان اینکه حمایت استانداری از کمکرسانی به مناطق سیلزده درخور تقدیر است، ابراز داشت: مسئولان موکب شهرستان در دو بخش اسکان و تغذیه دارای تجارب بسیار خوب و مفید بوده و آماده اعزام به مناطق سیلزده هستند.
نیازها احصا شود
مجتبی بور بور فرماندار آرادان نیز در این نشست بابیان اینکه جشن نوروز گاهی آرادان به حرمت جانباختگان سیل اخیر لغو و هزینههای آن برای کمک به سیلزدگان واریز شد، ابراز داشت: علیرغم آنکه همچنان درگیر مشکلات برجایمانده از سیل اخیر و بارشهای شدید گذشته هستیم، اما مردم نجیب این شهرستان بهصورت خودجوش به صحنه آمده و کمکهای خود را به سیلزدگان گلستان ارسال کردند.
احمد ملایری فرماندار میامی نیز در این نشست بابیان اینکه نیازهای لرستان باید با فرماندهی واحد احصا شود، اضافه کرد: مردم خوب کالپوش با همه آلام و دردهای خود تقاضا کردند که پایگاهی بهمنظور جمعآوری کمکهای مردمی برای سیلزدگان دایر شود ایجاد قرارگاه فرماندهی و تعیین فردی واحد بهمنظور ساماندهی جمعآوری و مدیریت توزیع کمکهای مردمی امری لازم و ضروری است.