رئیس سازمان دانش آموزی استان سمنان از اعزام ۸۲ نفر در سال جاری به اردوی ملی اعضاء پیشتازان خبرداد.
محمدرضا عامریان درگفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در سمنان گفت: سنجش و اندازه گیری توانمندی دانش آموزان در حوزه های مهارت های دانشی، تشکیلاتی و معرفتی، تقویت جایگاه مسئولیت پذیری، تعاون و همکاری در فعالیت های گروهی، گسترش و تعمیق مهارت های فردی دانش آموزان و تبادل تجربه و دانش افزایی گروهی از اهدف برگزاری اردوی ملی است.
وی زمان اردوی ملی اعضای پیشتازان پسررا از ۱۰ تا ۱۶ مرداد ماه در اردوگاه شهید باهنر تهران و اردوی ملی پیشتازان دختررا ۲۰ تا ۲۶ مردادماه در اردوگاه شهید رجایی نیشابور اعلام کردوافزود: امسال، ۸۲ نفر از پیشتازان استان سمنان نیز به اردوی ملی سال جاری اعزام خواهند شد.
عامریان در ادامه به تغییر در نحوه برگزاری اردوی ملی اشاره داشت وافزود: بر اساس بخشنامه جدید، امسال اعضاء تشکل پیشتازان از پایه های هشتم تا یازدهم انتخاب و در قالب ۵ تیم هفت نفره در پنج تخصص صف جمع، امداد و نجات و کمک های اولیه، مخابره، جهت یابی و نقشه خوانی، تولید و اجرای فریادهای شادی و مهارت ساخت پروژه و اجاق های صحرایی به رقابت خواهند پرداخت و تیم های برنده با مربی خود به اردوی ملی اعزام خواهند شد.
وی با تاکید بر اینکه مربیانی که تیم آن ها به اردوی ملی راه یابد و در این اردو مقام کسب کنند، به نحو شایسته تجلیل خواهند شد، خاطرنشان کرد: بخش های اجرایی اردوی ملی امسال شامل رژه های ترکیبی، صف جمع، پیر امید، کمک های اولیه، امداد و نجات، اطفای حریق، مخابره جهت یابی، نقشه خوانی، ساخت فریادهای شادی، دست های اردویی و بازی های بومی محلی جدید و مهارت ساخت پروژه، چادر زنی، اجاق های صحرایی است.
رئیس سازمان دانش آموزی استان سمنان افزود: در بخش تئوری و کارگاهی هم شامل کارگاه های معرفتی و بصیرتی، کارگاه های اجتماعی و جلسات هم اندیشی و در بخش عبادی و فرهنگی هم شامل محفل انسی با قرآن، تدبیر در قرآن، فوق برنامه و جنگ ها، مسابقات و تفریحی و بازدید است.
عامریان برگزاری اردوی ملی را موقعیتی مناسب جهت شناسایی و شکوفایی استعدادها، خلاقیت ها و نوآوری دانش آموزان در تمرین یک زندگی مستقل اجتماعی و گروهی دانست واضافه کرد: اگراین اردوها مبتنی بر برنامه ریزی هدفمند و مدرن باشد، یکی از جذاب ترین، عمیق ترین و سازنده ترین فعالیت های مکمل و فوق برنامه نظام آموزشی کشور است.
وی، سازمان دانش آموزی استان سمنان را یک تشکل عمومی غیردولتی از درون آموزش و پرورش عنوان کردوگفت: تمامی اعضاء این تشکل، به فعالیت و تلاش خود در حوزه تربیت دینی، اجتماعی و سیاسی دانش آموزان این مرز و بوم افتخار می کنند.
رئیس سازمان دانشآموزی استان سمنان میانگین جذب دانش آموزان در سطح کشوررا ۸٫۵ درصد است اعلام کردوگفت: استان سمنان با جذب بیش از یک چهارم یعنی بیش از ۲۵ درصد عضویت دانش آموزان، توانست رتبه اول را در سطح کشور کسب کند.